Soul Body Fusion®

“Wanneer je genoeg hebt van de oude ‘jij’, van het werken met oude werktuigen en het volgen van oude patronen, Soul Body Fusion®  helpt je het oude los laten en ontdekken wat er allemaal mogelijk is!”

Soul Body Fusion® is een simpele techniek die je helpt om je bewustzijn, je Licht, volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Het helpt de frequentie van je lichaam in harmonie brengen en je af te stemmen op de frequentie van je ziel en daardoor te verhogen. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, naar de aarde.

Het besef van Heel-zijn kan ontwaken. Dat is Soul Body Fusion® in essentie. Het kan de basis zijn voor het upgraden van alles in je leven!

Door Soul Body Fusion® te beoefenen raak je vervuld met de diepe krachtige presentie van leven, je hoeft hier niets voor te ‘kunnen’ of ‘weten’.
Wanneer je meer bewustzijn en hogere frequenties wil ontwikkelen is de beoefening van SoulBodyFusion® een uitstekende instap.

Door contact met je hogere zelf (je ziel) krijg je vanzelf meer levens zingeving, je gaat je minder afgescheiden voelen van het grote geheel, liefde en vreugde worden als vanzelf een natuurlijke staat.

Na 3 sessie kun je het op jezelf beoefenen nog niet op een ander, daarvoor dien je de practitioners workshop te volgen.

Voel je je niet gegrond of niet volledig aanwezig? Wéét je dat je meer energie en vitaliteit zou moeten hebben, maar krijg je het niet voor elkaar?

Individuele sessie/setting  

Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet geheel in staat om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met het licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van lichaam en ziel niet op elkaar afgestemd zijn door gebeurtenissen in het leven, teleurstellingen, misbruik en trauma’s. Dit kan ons het zicht op, en contact met, een meer volledig en Heel zelf benemen. Soul Body Fusion® kan helpen bij het diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Ervaringen:

  • Het lijkt wel als of ik nieuwe bedrading heb ontvangen, alles sprankelt.
  • Ik voel dat ik anders in mijn energie stroom kom te zitten en dat wat ik doe ook meer als vanzelf gaat.
  • Als vanzelf houd ik nu alles beter opgeruimd en geordend.
  • Fysiek voel ik mij steeds sterker geaard. Ik voel veel stroming in mijn benen en soms voel ik dit ook in andere delen van mijn lichaam.
  • Ik voel mij sterker en gezonder, fitter. Ik ben rustiger en krijg voor elkaar wat ik wil.

1 losse sessie/setting

Locatie Arnhem

Eén sessie/setting duurt ongeveer een uur.
Prijs € 50,- 
Hoewel ik dit aanbied ( 1 losse sessie) als mogelijkheid, is drie sessies/settings krachtiger in doorwerking. En kun je daarna deze methode ook op jezelf toepassen.
Aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Voor meer informatie kunt u bellen: 0648974691

3 sessies/settings  keus 1

Locatie Arnhem

Verkenning
Verdieping
Verankering

Prijs € 150,-

Aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Voor meer informatie kunt u bellen: 0648974691

3 sessie/settings keus 2

Locatie Arnhem

1e sessie live sessie Verkenning
2e sessie Verdieping op afstand via Skype
3e sessie Verankering op afstand via Skype

Prijs € 130,-

Aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Voor meer informatie kunt u bellen: 0648974691

Soul Body Fusion® Practitioner Workshop

Kan ook als bijscholing dienen voor therapeuten.

Het is mogelijk om practitioner te worden zodat je deze frequentie verhogende techniek op jezelf en op anderen kan toepassen. Wanneer jij zorgt voor een groep van minimaal 4 personen kom ik naar je toe ( deze prijs is exclusief reiskosten wanneer ik langer dan een half uur moet reizen is de prijs 10 euro pp duurder).

De workshop duurt een dag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Ieder persoon betaalt € 75.00 ( dit is exclusief reiskosten ).
Samen zoeken we naar een geschikte datum.

Soul Body Fusion® is een uitstekend aanvullend gereedschap voor de therapeut in de praktijkvoering.

Je leert tijdens de practitioner cursusdag hoe het werkt en je oefent direct met anderen.  Je leert vertellen over wàt er gebeurt en over het belang van dàt dit gebeurt.  Je krijgt een handout mee met do’s en dont’s en een korte beschrijving. Evengoed is het raadzaam het boek te lezen van Jonette Crowley; Soul Body Fusion, ISBN 978-90-7767750-6

Na afloop ontvang je het internationaal erkende Soul Body Fusion® Practitioner certificaat. Je kunt  een vermelding krijgen als erkend Soul Body Fusion® Practitioner op de landelijke website ( €45,00 per jaar).

Schrijf je in of vraag om meer informatie via marisaielette@gmail.com

Aanmelden

Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek voor healing en heelheid. Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness. Soul Body Fusion®is ontwikkeld èn copyrighted door www.JonetteCrowley.com, ook kun je een kijkje nemen op de websites: www.SoulBodyFusion.com of www.SoulBodyFusion.nl