Via het cacao ritueel meer bewust zijn ontwikkelen, versterken

Op spiritueel-energetisch niveau kan er door het drinken van pure ceremoniële cacao een interactie ontstaan met ziel, lichaam en geest. Een cacaoritueel heeft als doel te helpen leren, genezen, creëren en spelen, deuren te openen naar plaatsen die men niet verwacht had te kunnen openen, opdat de universele uitdrukking van Liefde kan evolueren en men nieuwe manieren kan vinden om te zijn. Het is een zacht krachtig bewustzijns medicijn.

Neem evt. een vraag of een intentie mee in het contact met de sjamanistische energie in jezelf.

Een persoonlijke cacao reis maken onder begeleiding van Aielette is ook mogelijk.

De Cacao ervaring begint ongeveer een half uur na het drinken. Ze is na ongeveer anderhalf a twee uur op haar piek en neemt dan langzaam af .

Neem ruim voor de ceremonie geen zwaar voedsel koffie of alcohol. Zoals bij alle plantmedicijnen, is het dieet belangrijk voor een goede opname.

Ik kan naar je toe komen bij een groepje van minstens 4 personen. Kosten in overleg.
Je kunt ook naar mij toe komen , ook dan worden de kosten bepaald in overleg, afhankelijk van het aantal deelnemers, minstens 4 pers. maximaal 20 pers..

Je kunt mij ook uitnodigen voor een grotere ceremonie.

Datum in overleg. mail voor meer info marisaielette@gmail.com

Het is wetenschappelijk aangetoond dat cacao gezond is vanwege de verschillende mineralen, de vezels èn de theobromine.

Cacao werkt op de harte energie. Dit komt door de stof theobromine. In de ceremoniële (biologische) cacao uit Guatamala (die ik gebruik) zit meer theobromine dan in die uit andere landen. Theobromine wordt ook wel voedsel voor de goden genoemd.

contra indicatie

Mensen die farmaceutische antidepressiva of antipsychotica gebruiken of mensen met hartproblemen en of een hoge bloeddruk mogen een lage dosering hebben. Een halve portie. Zelfs wanneer er  een kleine dosis cacao wordt ingenomen, zal de energie van de plant aanwezig zijn.

marisaielette@gmail.com

Je kunt je ook hier aanmelden voor meer informatie.