Deze methode zelf leren inzetten?

Aielette is Teacher, vraag meer informatie om MariEl Healing practitioner te worden.

MariEl Healing is een energetische therapie die actief werkt op cel niveau, waarvan wordt gezegd dat het sneller en krachtiger werkt dan standaard Reiki. Het is een methode waarin een transformatie wordt geboden via helende energie die de cellen activeert zich te willen bevrijden van dat wat belemmert. Het helpt een persoon bij het ontdekken en vrijgeven van emotionele en fysieke trauma’s.
Het MariEl Healing Systeem is een hart-gecentreerde genezing techniek door Ethel Lombardi ontvangen. Ethel leeft niet meer ik was haar leerling.

mail naar marisaielette@gmail.com voor meer informatie

Dit helende energiesysteem is gebaseerd op het bewezen feit en besef dat alle cellen van het lichaam beschikken over een geheugen en dat deze cellen en het geheugen daarin kunnen worden vrijgemaakt door juiste energetische aandacht.
Een bijzonder krachtige component van een MariEl sessie is haar participatieve aard. Een oefening genaamd “pull-out” moedigt aan om samen te werken zodat de cliënt actief deelnemen kan bij het identificeren en loslaten van oude ziekmakende herinneringen en de daaraan verbonden patronen.

Een  MariEl sessie duurt ongeveer 5 kwartier. MariEl is een energetische therapie met lichte handplaatsingen op het lichaam.

(€ 100,00 incl. btw.)

Het lichaam wordt uitgenodigd om te stromen en te onthullen. Bij elke opvolgende MariEl sessie kan de energie dieper en omvattender stromen en vrijkomen. Met elke cellulaire release, is de opbouw van de energie krachtiger en de helende kracht sterker. Het uiteindelijke doel, heling en balans en het ontwikkelen van het zelfhelend vermogen.

marisaielette@gmail.com