Heling door klank, Fonoforese

Fonoforese, helende stemvorken.

Dit is een relatief nieuwe methodiek van heling, waarbij met respect voor lichaam en geest het welzijn kan worden hersteld. Steeds meer therapeuten komen met kleine wondertjes die teweeg zijn gebracht door het gebruik van Solfeggio gestemde stemvorken op het lichaam.
Het is een heel gerichte behandeling, die geen bijwerkingen kent. Er zijn goede resultaten geboekt bij de behandeling van schouder- en rugpijn, migraine, hoge bloeddruk, hernia, chronische vermoeidheid, pijn in de heup, slaapproblemen, onrust, huiduitslag, menopauzeklachten, acute klachten zoals spit, verstuiking en hoofdpijn, tot verbeterde chronische klachten zoals menstruatieklachten,  RSI-klachten,  fibromyalgie, etc.

Ons lichaam bestaat uit materie en materie is niet anders dan in verschillende frequenties trillende energie. Het blijkt voor spieren vrijwel onmogelijk om onder de invloed van bepaalde frequenties hun spanning vast te houden. De spieren en het gehele weefsel ontspannen zich door de fonoforese toepassing. Door het gebruik van stemvorken, trillingsfrequenties,  kan een gevoel van eenwording, van rust, kalmte en vertrouwen in het eigen systeem ontstaan. In de praktijk blijkt dat deze vorm van in contact komen met het zelf, fysieke klachten positief kunnen worden beïnvloed en het proces van heling kan worden geactiveerd. De stemvorken worden aangeslagen en beluisterd, of rechtstreeks op het lichaam geplaatst, waarna de toon, de trillingsfrequentie diep in het lichaam doordringt. Het op deze wijze gebruiken van klank heet fonoforese. Trillingsgeneeskunde zal in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen in onze maatschappij.

In Nederland ontwikkeld door Ronne van den Hurk, FONOFORESE Helend werken met stemvorken.

Deze methode werkt het best en snelst bij wekelijkse sessies een half uur € 30,001 uur € 60,00. Neem contact op voor meer informatie en een afspraak via marisaielette@gmail.com