Leef, lief lijf. 

Bewust zijn is de eerste stap op het pad van heel zijn

_upscale

Sinds 1983 heb ik een eigen praktijk als geregistreerd therapeute. In mijn kinderjaren ontdekte ik dat ik pijnplekken kon voelen bij anderen en dat ik deze pijn ook weg kon nemen door specifieke aanrakingen. Later ben ik mij door middel van opleidingen gaan verdiepen in wat het in een mensenlichaam wonen zoal met zich mee brengt. Ik werk met verschillende massage technieken (meridiaan, accupressure, polariteits, shiatsu etc.) Ik geef wanneer gewenst oefeningen mee om thuis te doen. Verder oefeningen voor zelfonderzoek  uit de Gestalt Therapie, Voice Dialogue, Systeem opstelling, innerlijke reizen, ea. welke helpend kunnen zijn bij het verdiepen van zelfkennis en ontwikkelen van bewust zijn.

Ik volgde de opleidingen Biorelease- en Biodynamische (psycho) Therapie en Gestalt Lichaamswerk. Gedurende een periode van 5 jaar was ik leerling en assistent trainer bij het opleidings instituut BOLT ( BewustzijnsOntwikkeling en LeerTherapiën). Afgestudeerd als maatschappelijk werkster , Reiki MariEl healer en Teacher , Teacher en practitioner SoulBodyFusion® .

Naast deze beroepsopleidingen heb ik mij verdiept in het Soefisme waar ik  specifieke healing methodieken heb geleerd gebaseerd op energie healing en lichte meditatieve innerlijk helende reizen. Ik streef ernaar bij te dragen aan het verkrijgen van inzicht in gedrag en handelingen die tegenwerken aan het Heel en Een worden met het zelf of de ziel. Ik ondersteun in het proces van meer en meer toe groeien naar een bewust contact met het persoonlijke hoger potentieel en het weer en meer in contact komen met het eigen licht en de liefde. Hierbij is het ontdekken van dàt wat er in de schaduw beweegt een belangrijk aspect. Dit is volgens mij ( en velen met mij) de beste manier om het zelfgenezende vermogen dat ieder mens heeft te versterken. Lichamelijk, geestelijk en gevoelsmatig ontstaat een ander Bewust Zijn. Wil je meer informatie? Mail mij dan via marisaielette@gmail.com